Det Norske Teatret

Økonomiansvarlig for landets største teater

Økonomisjef for Det Norske Teatret

Har du lyst til å jobbe med økonomistyring i ein spennande kulturinstitusjon? Vi er på utkikk etter ein fagleg dyktig økonomisjef som meistrar både høgt tempo og langsiktig planlegging i eit hus prega av raske sceneskift.  Økonomisjefen skal, saman med direktøren, sikre at teateret har ein sunn økonomi, slik at vi kan halde fram med å ta kunstnarleg risiko, skape høg kvalitet og tilby eit breitt repertoar.

Økonomisjefen får mellom anna ansvar for økonomistyring, finansiering, prosessforbetringar, framskrivingar, analysar, budsjettering, rekneskap og innkjøp. Leiaren for dette området har i dag personalansvar for tilsette på økonomi- og personalområda og er med i leiargruppa. Teateret er i ferd med å tilsette ny direktør, og denne vil avgjere framtidig organisering av stabs- og støttefunksjonar. Vi brukar frå 2024 økonomisystemet Xledger.

Vi ser etter ein tydeleg og lyttande person med leiarerfaring, gjerne frå kulturfeltet, og med relevant høgare utdanning. Erfaring med økonomistyring i større verksemder er nødvendig, like eins dokumentert evne til å planlegge over tid og systematisk nå mål. Vi ønsker oss ein økonomisjef som er ein sikker analytikar, som òg kan formidle funn så dei blir forstått.

Søkarar bør vere gode i både nynorsk og engelsk og ha høg arbeidskapasitet.

Vi tilbyr:

  • ei nøkkelrolle bakom scenane på Noregs største teater og scenekunst i rikt monn.
  • eit mangfaldig og ambisiøst arbeidsmiljø med utfordrande og varierte oppgåver
  • lønn etter avtale og gode kollektive pensjons- og gruppelivsforsikringar,

Det Norske Teatret ønsker å spegle samfunnet og oppfordrar kvalifiserte kandidatar som kan auke mangfaldet i organisasjonen vår til å søke.

Spørsmål om stillinga kan rettast til vår rekrutteringsrådgivar i Møllerstad rekruttering as, Gro Møllerstad, tlf. 915 59 752.

 

 

Del på:

Referansenummer:

416499496

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heiltid/Deltid:

Heiltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

27.05.2024

Tiltreding:

Etter avtale

Arbeidsstad:

Oslo

Kontaktpersonar:

Gro Møllerstad

mob: +47 91559752

Adresse:

Kristian IVs gate 8 0164 Oslo

Kart: