Juristenes Utdanningssenter

Topplederstilling i et spennende kompetansemiljø

Direktør for Juristenes Utdanningssenter

Vi søker en direktør med dokumentert forretningsforståelse og ledererfaring. Direktøren leder 25 heltids- og deltidsansatte som hver dag jobber for at JUS skal være et ledende kompetansemiljø for etterutdanning og kompetanseutvikling for landets jurister og advokater.

Du vil få totalansvaret for virksomheten og rapportere til styret for JUS.

Aktuelle kandidater må ha erfaring med digitalt utviklingsarbeid, prosjektledelse og kommersiell forståelse. Stillingen krever dessuten stor arbeidskapasitet og gode skriveferdigheter. Direktøren må beherske raske sceneskift i en travel hverdag. Gode samarbeidsevner er nødvendig for å få til god dialog med våre målgrupper og samarbeidspartnere.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning og gode engelskkunnskaper. Vi ser etter en trygg, motiverende og samlende person som klarer å skape entusiasme og oppslutning om vår ambisjon om å være den foretrukne kursleverandøren for våre medlemmer.

Vi kan tilby en spennende stilling med et stort handlingsrom for den rette personen. Konkurransedyktige betingelser når det gjelder lønn, pensjon og forsikringer.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Møllerstad rekruttering, tlf. 915 59752. Kandidater kan forbli konfidensielle inntil annet er avtalt.

Del på:

Referansenummer:

972933942

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

02.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo sentrum

Hjemmeside:

http://www.jus.no

Adresse:

Kristian Augusts gate 9 0164 Oslo

Kart: